Manteniment ordinari

Per garantir la seguretat i fiabilitat de les nostres plataformes, cada mes es duran a terme operacions ordinàries de manteniment.

Es tracta d’operacions destinades a garantir una elevada disponibilitat del servei i minimitzar els possibles riscos, que podrien comprometre la seguretat de la infraestructura. Accedeix al teu Tauler de control i consulta tota la informació actualitzada sobre les operacions de manteniment ordinari previstes.

Si hi ha operacions previstes que poden afectar els serveis que tens contractats, apareixerà un avís a la pestanya de “Informacions útils”, on hi torbaràs tota la informació necessària sobre la intervenció prevista.

routine_mant

Clica a la pestanya per conèixer els detalls i el dia exacte en què es duran a terme les opcions de manteniment del teu servidor.

També pots consultar els detalls clicant directament sobre el nom del teu servidor al menú de la dreta i després al botó “continua”, dins de la secció “manteniment ordinari”, que trobaràs a “Operacions de suport”.

Servidors Nominalia

 

Les operacions de manteniment ordinari es duran a terme en horari nocturn per minimitzar el possible impacte en cas de produir-se alguna interrupció del servei.