Ofertes i promocions

Nominalia publica periòdicament ofertes i promocions de tots dels seus productes i serveis. Les ofertes es regeixen per criteris i paràmetres estrictament comercials i es regulen segons el que es disposa a les  Condicions generals de servei de Nominalia.

Les ofertes són vàlides únicament per a Clients residents a la UE (per Clients UE s’entén persones físiques o jurídiques residents a la Unió Europea). En compres realitzades per Clients residents fora de la UE, la promoció no serà vàlida i s’aplicarà el preu íntegre del producte o servei.

Tots els productes i serveis en promoció es publiquen al lloc web Nominalia pel període i durada previstos.

Si d’un mateix producte o servei es realitza més d’una compra des de comptes diferents, però que poden vincular-se a un mateix comparador, la promoció deixarà de ser vàlida i Nominalia es reserva el dret de procedir a la suspensió o cancel·lació immediata dels productes o serveis adquirits.

Les promocions proposades no s’apliquen a aquells clientes que arriben al web  www.nominalia.com des de pàgines promocionals. En aquest cas la promoció quedarà subjecta a les condiciones indicades a la pàgina d’origen.

En el cas de promocions de productes de la categoria “Dominis i Transferències”, les ofertes publicades al lloc web www.nominalia.com seran vàlides únicament per al primer any, per a la compra online i no aplicables a renovacions, a les quals s’aplicarà el preu del catàleg.

 

Oferta dominis .es i .com

Domini .es a 9,90€ i .com a només 5,90 € en lloc de 34 €. L’oferta està limitada a 3 dominis per client, a partir del quart domini s’aplicarà el preu del catàleg. Els Distribuïdors no podran accedir a aquesta promoció; per a grans volums de registres, es recomana contactar amb un assessor comercial al telèfon 93 288 40 62.

Oferta dominis .cat

Domini .cat a 5 € en lloc de 26€ L’oferta està limitada a 3 dominis per client, a partir del quart domini el preu indicat a la promoció tindrà un increment. Els Distribuïdors podran participar d’aquesta promoció i adquirir un màxim de 3 dominis; per a volums superiors, es recomana contactar amb un assessor comercial al telèfon 93 288 40 62.

Ofertes dominis .net, .eu, .info i .org

Domini .eu a 9,90 €, .info a 9,90€, .net a 9,90 €, i .org a 9,90 € en lloc de 34€. L’oferta està limitada a 3 dominis per client, a partir del quart domini s’aplicarà el preu del catàleg. Els Distribuïdors no podran accedir a aquesta promoció; per a grans volums de registres, es recomana contactar amb un assessor comercial al telèfon 93 288 40 62.

Oferta dominis .online

Domini .online a 4,90 € en lloc de 59€ L’oferta està limitada a 15 dominis per client, a partir del quart domini el preu indicat a la promoció tindrà un increment. Els Distribuïdors podran participar d’aquesta promoció i adquirir un màxim de 15 dominis; per a volums superiors, es recomana contactar amb un assessor comercial al telèfon 93 288 40 62.

Ofertes transferències .es

Domini .es a 1,90 € en lloc de 34€  L’oferta està limitada a 3 transferències per client, a partir de la quarta s’aplicarà el preu del catàleg. Els Distribuïdors no podran accedir a aquesta promoció; per a grans volums de transferències, es recomana contactar amb un assessor comercial al telèfon 93 288 40 62.

Oferta transferències .com .net, .eu, .org

Dominis .com, .net, .eu, .org per només 4,90 € en lloc de 34 €.  L’oferta està limitada a 20 transferències per client, a partir d’aquí s’aplicarà el preu del catàleg. Els Distribuïdors podran participar d’aquesta promoció i realitzar un màxim de 20 transferències; per a volums superiors, es recomana contactar amb un assessor comercial al telèfon 93 288 40 62.