Ja és aquí WordPress 4.0, anomenat també “Benny”

Wordpress 4.0 BennyEns complau anunciar-te que acaba de sortir la nova versió de WordPress 4.0, anomenada “Benny” en homenatge al clarinetista de jazz Benny Goodman, i que ja pots actualitzar-la des del teu escriptori WordPress.

De la mateixa manera que en les versions anteriors de la plataforma de blogging més famosa del món, el procés d’actualització és molt senzill. Només cal que facis clic a “Actualitzar ara”, a la part superior de teu tauler de gestió de WordPress.
No t’oblidis de fer una còpia de seguretat de la base de dades abans de procedir a l’actualització de la nova versió a través de l’eina phpMyAdmin, inclosa en tots els Packs de Hosting.
Coneguem plegats les noves funcionalitats que presenta la versió 4.0:

  • Facilitat en l’edició de continguts: a l’hora de publicar contingut t’adonaràs de segida de com ha millorat la navegació de la pàgina: des de la barra d’eines del fins a les opcions de publicació, sempre tindràs totes les funcions a la vista, per llarg que sigui el teu post, la qual cosa implica que menys desplaçament manual.
  • Millorament en la incrustació de mitjans: a l’hora d’incrustar (o embeure) continguts multimèdia, com ara un vídeo de YouTube, ja no cal anar a la Vista Prèvia per veure com quedarà online. Ara els vídeos, tweets o altres continguts incrustats apareixen allà mateix, dins la publicació, la qual cosa ens estalvia molt de temps.
  • Nova galeria de plugins: ara és més fàcil millorar el nostre blog, ja que la nova versió de WordPress incorpora un nou navegador de plugins molt intuïtiu, amb una galeria més clara i informació més detallada sobre cada plugin. Aquest nou navegador ens permet explorar i provar més fàcilment les opcions que tenim al nostre abast.
  • Nova gestió de continguts multimèdia: treballar amb la biblioteca 4.0 és ara una experiència molt més visual i creativa. Ja sigui arrossegant i deixant anar arxius nous o actualitzant-ne els existents, la barra de navegació infinita converteix la selecció de fotos, vídeos o àudio en una tasca realment captivadora.
    La nova biblioteca 4.0 també et permet obrir els arxius multimèdia i editar-los allà mateix. També podem moure’ns d’un arxiu a un altre amb la mateixa vista, gaudint d’una experiència de visionat molt més agradable.Si vols veure tot el que WordPress 4.0 pot aportar al teu lloc web, pots consultar aquesta pàgina dedicada a la nova versió Benny, l’última versió de WordPress pensada per donar fluïdesa i emoció a la publicació del teu projecte online.
    T’animem a instal·lar WordPress Benny al més aviat possible per començar a gaudir de totes aquestes noves funcionalitats i millores.

Per a més informació, no dubtis a demanar assistència a través del Panell de Control de Nominalia o trucar-nos al 93 288 40 62, serà un plaer atendre’t!